maandag 27 september 2010

FBTO Woonverzekering

Bij FBTO is er een leuke actie gestart. De FBTO woonverzekeringen beschermen je tegen de vele risico's die een eigen huis met zich mee brengt. Zo kan je de woning beschermen tegen brand, storm, diefstal en waterschade. Dergelijke schades zijn bijna altijd een enorme kostenpost en vooral het goed opruimen en herstellen van een huis kost altijd veel geld.

Naast het huis zelf verdient de inboedel ook een behoorlijke dekking. In de meeste huizen zijn vaak meerdere computers aanwezig en ook de dure LED TV zal niet veel ontbreken. Met een FBTO inboedelverzekering dek je deze schades door een lage premie te betalen bij FBTO.

Natuurlijk kan de Aansprakelijkheidsverzekering niet ontbreken. Deze zal er voor zorgen dat mocht jij, je kind of bijvoorbeeld je hond een schade veroorzaken bij een ander, dat deze gedekt is tot een bedrag van wel 1,5 miljoen euro.

De aanbieding van FBTO waar je nu gebruik van kan maken is een gratis feest pakket bij het afsluiten van een FBTO woonverzekering. In het pakket zitten een hoop leuke producten om een feestje te geven bijvoorbeeld ter eren van je nieuwe huis.

Lees meer over deze FBTO aanbieding op Kortingscode.net of natuurlijk meer over FBTO verzekeringen op de speciale FBTO pagina's van de website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten