vrijdag 5 november 2010

Dagaanbieding

Misschien heb je het wel eens gezien. Bij webwinkels als Wehkamp, BCC of Kijkshop de dagaanbiedingen. Deze acties zijn bijna altijd maar 24 uur geldig maar dan wel met een hele hoge korting.

Je ziet ook steeds meer webshops die er speciaal op gericht zijn een dagaanbieding te verkopen. Zo is het het bekende Ibood, Onedayonly of bijvoorbeeld Actievandedag. De dagaanbiedingen kunnen van alles zijn. Reisjes vaan bijvoorbeeld spanje met 300 400 of 500 euro korting of een Playstation met een korting van 100 euro en gratis games. Alles komt voorbij.

Op Kortingscode.net verzameld men inmiddels ook alle dagaanbiedingen die elke dag ververst worden zodat je het laatste aanbod kan zien. Leuk bijvoorbeeld als je opzoek bent naar een uniek cadeau met flinke korting.

Hou deze website ook in de gaten voor de met regelmaat terug kerende Ibood Hunt. Bij de Ibood hunt komen er soms elke 2 min nieuwe producten met giga kortingen voorbij. Een laptop van 900 voor 100 euro hebben we wel eens gezien. Goed dan zijn er maar 20 te bestellen dus je moet met de Ibood dagaanbiedingen hunt echt super snel zijn.

Heb je zelf nog een leuke shop gezien die dagaanbiedingen heeft meld het dan aan. Wie weet staan die websites binnen kort ook wel in het Dagaanbiedingen overzicht van Kortingscode.net.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten