donderdag 4 maart 2010

Kortingscode websites zijn booming.

Pas geleden heeft Imbull een grote speler op het gebied van websites die kortingscode acties publiceren zich gewaagd aan een nieuwe website.
Imbull is begonnen met de website www.kortingscode.net en heeft van het jaar daar www.actiecode.nl bij aangesloten.
Afgelopen periode heeft Imbull tevens de domeinnaam www.kortingscode.nl gekocht voor een bedrag van maar liefst 45.000 euro. Hiermee is naar verwachting Imbull de grootste speler op het internet als het gaat om online aanbiedingen en kortingscode informatie.

USA zeer populair met actiecode websites.
Zoals ooit ADSL uit Amerika kwam zijn zij ook de gene die vooruitstrevende zijn op het gebied van internet marketing. Duizenden webshop laten in de USA dagelijks nieuwe acties verschijnen al dan niet met behulp van hun eigen promotiecode.
De Amerikanen zijn met hun drukke levensstijl vaak aangewezen op het Internet voor hun aankopen. Zo zie je daar ook steeds meer dat bijvoorbeeld de dagelijkse boodschappen besteld worden via het internet.
Deze vorm van aankopen doen waait ook over naar Nederland. Zo heeft www.Ah.nl een bezorg service voor de dagelijkse boodschappen en kan je websites als www.just-eat.nl gebruiken om eens te bestellen als je geen zin hebt om zelf te koken.
Hoewel Just-eat.nl wel een mogelijkheid heeft om met korting te bestellen is het de vraag hoelang de grootste kruidenier van Nederland zal wachten. Voor de klant is het namelijk veel makkelijker om online de boodschappen te bestellen met een leuke korting dan dagelijks in de rij te moeten staan met een stapel kortingsbonnen uit de krant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten