vrijdag 26 maart 2010

Mycitydeal start met mega campagne

Vandaag is de website Mycitydeal dan eindelijk van start gegaan. Het doel van MyCityDeal.nl is om dagelijks of wekelijk de beste kortingsbon actie aan te bieden waar de bezoeker gebruik van kan maken.

Dit systeem is onder andere in Duitsland een gigantisch succes en in het kortingen land als Nederland dan ook een welkome aanvulling. De campagnes zijn zeer divers zo zagen we in Duitsland eerder al dat je voor een euro 6 euro aan kortingsbonnen voor McDonnalds kon kopen, naar de Sauna met een kortingsbon voor nog niet 10% van de normale prijs en vele mega acties meer.

MyCitydeal.nl is gestart met een actie waarbij de bezoeker voor 1 euro een nationale bioscoopbon van € 7,50 kan bestellen. Hoe men het doet is ons ook een raadsel maar je kan dus echt voor slechts een Euro een top film bekijken.

De campagnes worden sinds deze morgen gretig opgenomen op alle websites. Zo zien we dat www.kortingscode.net dik uitpakt op de website. Ook de diverse blogs en andere sites vermelden nu al direct de actie. Zo heeft ook de Kortingscode.hyves.nl pagina uitgebreide vermeldingen gemaakt en is het wachten op de eerste landelijke nieuws sites voor zij deze actie gaan oppakken.

Voor kortingsbonnen in 2010 moeten we bij Mycitydeal zijn. Dat is inmiddels wel duidelijk.
Lees nog meer over MyCityDeal op deze website review pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten